Inför ditt besök

Läs gärna på mina Frågor och svar om den typen av tjänst jag erbjuder passar just dig.

OBS! Efter att du har bokat en tid i mitt boknings- program måste du ha fått en bekräftelse via mail att bokningen har gått igenom. Om inte ett sådant mail finns, har inte bokningen fungerat och du har ingen reserverad tid hos mig.

Vill du komma för undersökning av ditt levande blod är det viktigt att du äter två timmar innan du kommer till min mottagning. Detta behövs för att kunna bedöma tarmens funktion på bästa sätt. Gällande maten två timmar innan är det dock viktigt att du inte äter animalisk mat (ägg är ok). Jag berättar gärna mer om detta när du är på plats hos mig.

Är ni två personer som vill komma samtidigt för undersökning av levande blod är det viktigt att den ena personen äter två timmar innan ni kommer och den andra personen äter en timme innan ni kommer till min mottagning. Detta behövs för att kunna bedöma tarmens funktion på bästa sätt. Gällande maten är det dock viktigt att ni inte äter animalisk mat (ägg är ok). Jag förklarar gärna mer om detta när ni är på plats hos mig.

Dator

Mottagningen är inte handikappanpassad.

För att hitta vägen till mig rekommenderar jag att du följer denna länk (skriver du mottagningens adress i ditt navigationssystem är risken stor att du hamnar fel). 

Innan du kommer in till min mottagning sätt gärna din mobil i flygplansläge. 

Avbokning ska ske minst 24 timmar innan bokad tid. Senare avbokningar debiteras med 100%.

 

 
Test