Metoder

Levande blodanalys

I min praktik använder jag en analysmetod som har varit känd i mer än 100 år: undersökning av levande blod. För detta ändamål tas en droppe blod från fingret som jag omedelbart kan analysera i ett mikroskop. Eventuella individuella obalanser kan därmed även för dig direkt visualiseras och göras begripliga. Detta skapar en ny kvalitet på medicinsk rådgivning och hjälper dig att förstå din kropp bättre.

Energimedicin

Jag jobbar med informationsfältsteknologin. Informationsfältet ses som den icke-materiella delen genom vilken kropp och själ kommunicerar. Med den här tekniken kan jag upptäcka obalanser i informationsfältet som kan påverka människor i alla livssituationer. Dessa obalanser har ofta osynliga orsaker och är stressrelaterade eller orsakade av känslomässiga blockeringar. Dessa obalanser kan harmoniseras och hjälper kroppen på så sätt att läka.

Telemedicin

Denna typ av medicinsk hjälp på distans för ett brett spektrum av dysbalancer i kroppen har funnits i flera decennier. Fördelen för dig som klient är att du inte behöver komma till mig i Villtofta, utan kan få rådgivning via telefon eller videosamtal, medan du sitter hemma. Jag kan erbjuda dig omfattande rådgivning på detta sätt (förtuom levande blodanalys). Det är även möjligt att använda energimedicin här.

Naturmedicin

Naturen är världens äldsta apotek. Konsten att bota och lindra sjukdomar med hjälp av naturen fanns redan under antiken. Läkaren ansågs vara naturens hjälpare. I läkemedlen, som används inom skolmedicinen, har ofta bara en substans från en växt extraherats. Men växten som helhet innehåller dock många olika ämnen som samverkar som olika instrument i en orkester och bland annat bidrar till att minska biverkningarna. Jag satsar i min mottagning på symfoniorkestern och är tacksam för möjligheten som naturen bjuder på.

Mikroskop

Kostrådgivning

En optimal kost kan förhindra och lindra kroniska tillstånd även vid livshotande sjukdomar. I maten är det även viktigt att ha ett balanserat erbjudande gällande vitalämnen som vitaminer, Omega-fettsyror, aminosyror och spårämnen. Jag hjälper gärna till att optimera din kost beroende på just ditt behov.

Livscoaching

Som livscoach kan jag ge förslag om livsstilsförändringar och jag vägleder din utvecklingsprocess som en engagerad följeslagare. Jag visar dig dina resurser och din potential och hjälper dig att använda dem självständigt och målmedvetet.

Ayurveda

Ayurveda är vetenskapen om livet som har funnits i mer än 5000 år. Vårt liv definieras genom ett samspel av kropp, sinnesorgan, själ och ande. Människokroppen består av tre så kallade doshas, eller primära konstitutionella faktorer i kroppen, vilka i sin tur styr de fysiska, mentala och intellektuella strukturerna och funktionerna hos en individ. Den perfekta balansen av dessa tre doshas resulterar i hälsa och obalanser leder till sjukdom. Genom att identifiera dina specifika konstitutionella faktorer kan jag ge dig skräddarsydda råd, inklusive råd om kost och livsstil. Detta kan också hjälpa dig att hålla dig frisk.

Välj själv vilken av de metoder jag erbjuder kan passa just dig. Du är välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar!

 
Test